Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در سه شنبه هفته جاری نشست شورای عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور برگزار شد.

در این نشست رئیس جمهور بر عزم و اراده دولت سیزدهم برای اجرایی کردن اصلی ترین وعده این دولت در خصوص احداث ۴ میلیون واحد مسکونی تا پایان دولت تأکید کرد.

همچنین در این نشست برخی پیشنهادهای وزارت راه و شهرسازی در خصوص افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما از جزئیات این مصوبه خبری منتشر نشده است.

در جلسه شورای عالی مسکن در هفته جاری عملیات اجرایی و کلنگ زنی احداث ۱۱۸ هزار واحد مسکونی که ۱۰۰ هزار واحد آن در شهرهای جدید است، ذیل برنامه نهضت ملی مسکن با صدور فرمان ویدیوکنفرانسی رئیس جمهور آغاز شد.

در دوشنبه این هفته رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی از ارائه پیشنهادهایی از سوی وزارت راه و شهرسازی به شورای عالی مسکن خبر داده بود که افزایش سقف تسهیلات ودیعه مسکن در تهران به ۱۰۰ و خرید مسکن زوجین تهرانی از ۴۸۰ به ۷۰۰ میلیون تومان، برخی از این پیشنهادها بود.

وزیر راه و شهرسازی بعد از نشست شورای عالی مسکن درباره افزایش سقف تسهیلات ودیعه و خرید مسکن گفت: این پیشنهاد در شورای عالی مسکن تصویب شد ولی تصمیم گیری نهایی در این خصوص به شورای پول و اعتبار محول شده است.

گفتنی است ۲ هفته قبل شورای پول و اعتبار سقف تسهیلات ودیعه مسکن در تهران را ۶۰، کلانشهرها، مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر را ۴۵ و سایر شهرها را ۳۵ میلیون تومان با بازپرداخت ۵ ساله و نرخ سود ۱۸ درصد به تصویب رسانده بود.

بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار، وزارت راه و شهرسازی می‌بایست سامانه معرفی مشمولان دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به شبکه بانکی را راه اندازی کند که تا کنون این اتفاق رخ نداده است.

وزیر راه و شهرسازی در واکنش به این مصوبه شورای پول و اعتبار اعلام کرد: نه با نرخ سود ۱۸ درصدی موافقیم نه با مبلغ ۶۰ میلیون تومان ودیعه مسکن؛ به نظر می‌رسد علت عدم راه اندازی سامانه ثبت نام از متقاضیان دریافت تسهیلات ودیعه مسکن، همین موضوع باشد.

در این هفته دو مقام ارشد منطقه قره باغ شامل وزیر امور زیرساخت‌های ارمنستان برای مذاکره با همتای ایرانی خود جهت احداث مسیر جایگزین ایران-ارمنستان که پس از جنگ ۲۰۲۰ قره باغ به دست آذربایجانی‌ها افتاد و همچنین معاون نخست وزیر آذربایجان برای مذاکره در خصوص احداث پل آستاراچای میان ایران و آذربایجان و کاهش تعرفه و عوارض عبور کامیون‌های ایرانی از این کشور میهمان رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی بودند.

معاون نخست وزیر آذربایجان در دیدار با وزیر راه کشورمان بر افزایش ۲۰ درصدی ترانزیت میان ایران و آذربایجان در ۳ ماهه نخست سال جاری میلادی در مقایسه با مدت مشابه سال میلادی قبل از آن خبر داد.

در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی، بررسی دو فوریت طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی در دستور کار قرار گرفت و نمایندگان با ۱۵۰ رأی موافق با فوریت این طرح موافقت کردند.

مهرداد حمداللهی مدیرکل دفتر حمل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از انتقال ۷۰ میلیون تن انواع کالای اساسی از بنادر تجاری کشور به مقاصد داخلی از ابتدای سال جاری تا ۲۴ اردیبهشت با ۲۸۰۰ دستگاه کامیون خبر داد.

کد خبر 5493913 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: ارمنستان جمهوری آذربایجان رستم قاسمی ترانزیت کالا ترانزیت قره باغ وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی بورس هدفمندی یارانه ها وزارت صنعت معدن و تجارت نهضت ملی مسکن کوبا بانک مرکزی ایران قیمت کالاهای اساسی سهام عدالت رستم قاسمی نهاده های دامی قیمت دلار بورس کالا تسهیلات ودیعه مسکن شورای پول و اعتبار وزیر راه و شهرسازی شورای عالی مسکن سقف تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی

مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح باند دوم بزرگراه جیرفت بم با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • یک اتفاق جدید در بازار مسکن؛ مالکان و مستاجران منتظر این تغییر باشند
  • معاونان وزیر راه و شهرسازی به مشکلات مردم قم رسیدگی می کنند
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیونی به کسب و کار‌های فعال در سکو‌های داخلی
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیرو‌های مسلح کشور
  • ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکونی برای نیروهای مسلح کشور