Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم فکری: در حالی وزیر راه و شهرسازی از ارائه پیشنهاد افزایش وام خرید مسکن به ۷۰۰ میلیون تومان خبر داده که بررسی‌ها نشان می‌دهد که کمترین قیمت مسکن در تهران حداقل متری ۱۵ میلیون تومان است؛ این عدد را می‌شود در آخرین گزارش بانک مرکزی از تحولات مسکن دید که مربوط به منطقه ۱۸ تهران است.

براساس گزارش بانک مرکزی از تحولات بازار مسکن تهران، متوسط قیمت مسکن در منطقه ۱۸ در حدود ۱۵ میلیون و ۷۷۰ هزار تومان است و پس از آن، در منطقه ۲۰ تهران به طور متوسط هر مترمربع واحد مسکونی در حدود ۱۶ میلیون و ۷۰۹ هزار تومان قیمت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به این گزارش، گران‌ترین منطقه تهران، منطقه یک است که هر مترمربع به طور متوسط ۷۵ میلیون و ۱۵۶ هزار تومان به فروش می‌رود. بنا به این گزارش، بیشترین معامله در منطقه ۵ تهران (متوسط قیمت متری ۴۲ میلیون تومان) و کمترین در منطقه ۱۹ تهران (متوسط قیمت متری ۱۸ میلیون و ۱۳۲ هزار تومان) اتفاق افتاده است.

اما گزارش‌ها از روند بازار، اعداد دیگری را نیز از قیمت مسکن نشان می‌دهد؛ به طوری که در تهران خانه‌هایی با قیمتی در حدود ۱۱ میلیون تومان نیز دیده می‌شود که مربوط به مناطق جنوبی تهران است. در مقابل آن نیز واحدهای مسکونی‌ای در شمال تهران به فروش می‌رود که متری ۱۲۰ میلیون تومان هم به فروش می‌رود.

بیشتر بخوانید: رقم اقساط وام‌های ۳۵۰ و ۷۰۰ میلیونی مسکن/ وام ۷۰۰ میلیونی مسکن چقدر آب می خورد؟

چه کسانی می‌توانند وام ۷۰۰ میلیون تومانی مسکن بگیرند؟/ جزییات پرداخت اقساط وام

قسط ۱۱ میلیونی را چه کسی می‌دهد؟

طبق محاسبات، اقساط تسهیلات ۷۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۸ درصد و مدت بازپرداخت ۱۲ ساله به حدود ۱۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد؛ این در شرایطی است که بسیاری از اقشار جامعه توان پرداخت چنین تسهیلاتی را ندارند.

بر همین اساس، کارشناسان اعتقاد دارند این وام تاثیری در قدرت خرید متقاضیان واقعی خرید خانه ایجاد نمی‌کند و حتی می‌تواند به عنوان یک عامل روانی محرک، منجر به رشد نسبی قیمت‌ها شود.

در حال حاضر سقف تسهیلات خرید مسکن از طریق خرید اوراق در شهر تهران ۴۸۰ میلیون تومان است که به زوجین تعلق می‌گیرد. هریک از زوجین می‌توانند ۲۰۰ میلیون تومان وام به اضافه ۸۰ میلیون تومان وام جعاله دریافت کنند. البته برای خرید این تسهیلات باید ۹۶۰ فقره اوراق خریداری کرد که نرخ هر فقره از آن در حال حاضر حدود ۱۳۰ هزار تومان است. بدین ترتیب خرید این تسهیلات بیش از ۱۲۴ میلیون تومان هزینه در بر دارد.

قسط ۱۱ میلیونی با هدف همخوانی ندارد

مصطفی‌قلی خسروی، رییس اتحادیه مشاوران املاک در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در خصوص وام ۷۰۰ میلیون تومانی مسکن می‌گوید: ما از دولت بابت این‌که تسهیلات برای مسکن می‌خواهد فراهم کند، ممنونیم. اما چند نکته مطرح است.

وی می‌افزاید: ما همیشه می‌گوییم که اگر ما می‌خواهیم حرکتی کنیم، باید ۸۰ درصد قیمت کارشناسی یک خانه را به نفری که می‌خواهد خانه بخرد، وام دهند؛ آن هم با کارمزد ۴ درصد و ۲۰، ۲۵ ساله.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان این‌که افزایش وام مسکن می‌تواند بازار را حرکت دهد، در رابطه با اقساط احتمالی وام ۷۰۰ میلیون تومانی تصریح می‌کند: اگر تناسبی بین اقساط وام که احتمالا ۱۱ میلیون تومان خواهد بود با درآمد مردم وجود نداشته باشد، این وام هیچ اثرگذاری‌ای نخواهد داشت. این هشدار باید به دولت داده شود که تناسبی بین رقم اقساط و درآمد افراد وجود داشته باشد.

خسروی متذکر می‌شود: ما می‌گوییم وام ۷۰۰ میلیون تومانی می‌خواهیم بدهیم، بعد صحبت از اقساط ۱۱ میلیون تومانی می‌شود. این‌ها اصلا همخوانی با هدف ندارد.

وی یادآور می‌شود: وام ۷۰۰ میلیون تومانی باید با کارمزد ۴ درصد و ۲۰، ۲۵ ساله باشد؛ وگرنه این تسهیلات فقط یک دام خواهد بود و کسی هم این وام را نمی‌گیرد.

رییس اتحادیه مشاوران املاک عنوان می‌کند: در حال حاضر خانه یک میلیارد تومانی هم در تهران وجود دارد. این وام ۷۰۰ تومانی می‌تواند ۷۰ درصد قیمت خانه را بپوشاند؛ اما نه این‌که فرد بخواهد ماهی ۱۱ میلیون تومان قسط وام را بدهد.

خسروی تاکید کرد: من اقتصاددان نیستم، اما این رقم قسط را نمی‌تواند هضم کنم.

کد خبر 1635386

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مسکن قیمت مسکن بازار مسکن تهران وام و تسهیلات مسکن مسکن مهر وام ۷۰۰ میلیون تومانی ۱۱ میلیون تومان رییس اتحادیه هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم

شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم.

به گزارش ایسنا،‌ علیرضا زاکانی در حاشیه نهمین سمینار بین‌المللی زلزله در جمع خبرنگاران پیرامون لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند، اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف ۵۰ درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم، اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

وی درباره میزان آمادگی‌ شهرداری تهران برای مقابله با زلزله گفت: در گام نخست به دنبال کاهش ضریب آسیب‌های زلزله در تهران هستیم. سپس فهم درست ابعاد زلزله و تشخیص زودرس وقوع آن برای ما از اهمیت برخوردار است. در همین راستا اتفاقات خوبی در زمینه جهش شتاب نگارها و سامانه‌های تشخیص دهنده زلزله در پایتخت رخ داده است.

وی افزود: به عنوان مثال سال گذشته برای اولین بار در تهران، پنج شتاب نگار عمقی در عمق ۵۰ متری سطح زمین کارگزاری شده است. همچنین مراحل نصب یک شتاب نگار دیگر نیز در عمق ۱۰۰ متری به زودی تکمیل خواهد شد.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون اقدامات شهرداری تهران در حوزه آموزش عمومی به شهروندان با هدف مقابله با زلزله گفت: سال گذشته ۳۰۰ هزار نفر از شهروندان تحت آموزش‌های عمومی شهرداری تهران قرار گرفتند. همچنین در درون سیستم مدیریت شهری نیز به کارکنان آموزش‌های تخصصی پیرامون مقابله با زلزله ارائه شده است.

شهردار تهران در ادامه تاکید کرد: مدیریت شهری تهران در حوزه استحکام کالبدی نیز گام‌های رو به جلویی طی ماه‌های گذشته برداشته است. در همین راستا بناست برای نخستین بار ۱۶ هزار ساختمان با همکاری ۹ دستگاه به لحاظ ایمنی پایش شود که تاکنون عملیات پایش ۴۰۰۰ ساختمان تکمیل شده است.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: در ستاد ایمنی و مدیریت بحران شهرداری تهران ۱۵ کارگروه با هدف مقابله با زلزله شکل گرفته است که این کارگروه‌ها با هماهنگی کامل بین دستگاه‌های مختلف به دنبال افزایش ضریب ایمنی در پایتخت هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماجرای اعطای وام به مدیران شهرداری چه بود؟
  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • دلالان نقره داغ شدند؛ ابلاغ قانون قیمت‌گذاری در بازار مسکن
  • دلالان نقره داغ شدند؛ تعیین قانون قیمت‌گذاری در بازار مسکن
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس